2009. október 13., kedd

Közérdekű dolgok



Vírusbiznisz !!!

Aggasztó hogy mostanság egyre több az újabb és újabb a semmiből felbukkanó
vírus, amire az állam pengetheti az adónkat. Az elmúlt pár évben több vírus született mint az előtte lévő több millióban. Nem akarok mélyrehatóan belemenni ebbe a témába (nem is kezdek dobálózni H és N betűkkel) nehogy egy bérgyilkos célkeresztjében találjam hirtelen magam, a célom csak annyi hogy a köztudatod gondolkodásra sarkaljam egy cseppet, mielőtt Isten bosszúállásának, vagy a természet visszavágásának tulajdonítanának be mindent. Én nem adatom be az új védőoltást mint ahogy a többit sem, de ha véletlen meghalsz az azért ne száradjon a lelkemen, inkább átruházom eme terhet, utolsó mondatomban a gyógyszergyártókra.


A NASA felszólította a világot !!!


Sajnos a hír nem tűnik kamunak:
Nagyon úgy fest hogy itt a világ nagy részének a vége ! A NASA felszólította a világ országait hogy hagyjon fel a húsevéssel, különben számításai szerint 2012-re teljesen elolvad a sarki jégtakaró, melynek hatására a vízi fajok 90%-a, és a szárazföldi fajok 85%-a teljesen kipusztul 2020-ig! Természetesen egy ország sem hajlandó szankcionálni! Ha eltűnik a sarki jégsapka még több metán szabadul fel az óceánból, és a tundra fagyott talajából ami beláthatatlan következményekkel is járhat!
És hogy mi mit tehetünk ez ellen: Kezdjük avval hogy legalább marha, és disznó húst nem eszünk
a szárnyas, és a tengeri hal úgyis egészségesebb
!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keress a weben

Link ajánlók

Ideális TOPLISTA
Hun-Web Katalógus és Kereső
Betegségek.wyw.hu

Statisztika

 

Copyright 2008 Drog Blog All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com